Jak si nastavit správné prodejní ceny, zajistit udržitelný rozpočet a jak začít opravdu vydělávat?

Máme pro vás jediný komplexní, vzdělávací program

v České republice a na Slovensku,

který vám pomůže najít odpovědi na tyto otázky.

CENOTVORBA & FINANCE

nejen pro cukrářky

 

Tento program je investicí do vašeho podnikání. Jeho zaměření na prodejní ceny a finanční strategie dokáže tuto investici vrátit velice rychle.

Hodnota, kterou vám program přinese, je tak prakticky nevyčíslitelná.

Jako bychom to viděli ...

Jste zkušená cukrářka či pekařka a potřebujete si

ujasnit finanční strategii a cenotvorbu?

Nebo jste na začátku cesty a přejete si svůj koníček

přetvořit do výdělečného podnikání?

Víte jistě, že chcete podnikat, ale netušíte, 

odkud byste měli začít?

Uvažujete nad zřízením výrobny nebo jinými nákladnými investicemi, ale nemáte ještě vytvořený obchodní plán?

Nemáte představu, jak si nastavit prodejní ceny, abyste dosáhli udržitelného finančního rozpočtu?

Tak čtěte dále...

Co na program říkají jeho účastníci?

Já bych vám moc chtěla poděkovat za kurz. Opravdu předčívá má očekávání. Je nadupaný informacemi, které bych jen tak nezískala. Jsem moc ráda, že jsem do toho tenkrát šla... i když jsem hodně přemýšlela. Ale teď? Rozhodně nelituji. Nejlepší investice, nejlepší obsahy ❤️ Už teď vím, že si další kurz nenechám ujít.
Pavla
Kurz by som doporučila úplne všetkým čo v takomto biznise začínajú, ale aj tým, čo podnikajú už viac rokov tak ako ja. Som majiteľkou cukrárenskej výroby. Všetky kuzy ktoré nachádzam sú zamerané na receptúry, toto bol jediný ktorý sa zaoberá ekonomickou stránkou, pričom je skvelé, že podanie je od osoby, ktorá má v tom sama prax. Oceňujem vypracované excel tabuľky, ušetria mi veľa času.
Jana

S Vendulou Zajícovou lehce vklouznete do "tajů" financí

a cenotvorby.

A jestli teď máte pocit, že je to pro vás "španělská vesnice", a říkáte si „To nééé, to já neumím, to já nezvládnu!",

tak se nemusíte bát, protože to zvládnete.

Vendy v roce 2021 vytvořila nejobsáhlejší program, který u nás nemá konkurenci. Sladké mámení získalo exkluzivní možnost její program nadále prezentovat, i když se už Vendy věnuje jiné pracovní kariéře. 

 Byla by velká škoda, aby i vy, které toto téma řešíte, jste se nemohly k programu již dostat. 

Těšte se, je to pořádná informační nálož!

Čeká na vás 65 videí (více než 22 hodin záznamů)

přes 150 stránek přehledně zpracovaných prezentací

k tisku či uložení

35 stran pracovních listů v PDF

Vše přehledně sestavené do

5 tematických modulů (23 lekcí)

Pro koho je tento program určen?

Podnikající cukráře a cukrářky

Prodáváte své cukrářské výrobky, ale nejste spokojená se svými prodejními cenami? Pořád se v tom tak trochu plácáte a nevíte si rady v tom, jak nastavit svůj finanční rozpočet? Nedosahujete zisků a potřebujete s tím rychle něco udělat?

Začínající podnikající cukráře a cukrářky

Podnikáte několik měsíců, otázku živnosti a provozovny už máte za sebou, ale vaše podnikání se nerozjíždí tak, jak byste si představovali? Vnímáte, že vám nejen utíká nejen čas, ale i dochází finance? Hledáte rady, jak nastavit udržitelný rozpočet?

Amatéry toužící podnikat jako cukráři

Přejete si změnit svůj koníček v podnikání? Chcete si být jisti tím, jak by měla vaše nabídka vypadat, koho chcete oslovit a jakou prodejní cenu nastavit vašim výrobkům? Nejste si jisti, jak to udělat, abyste se uživili? Chcete si naprosto přesně ujasnit váš rozpočet a požadavky na investice ještě než se pustíte do legislativy a zřizování výrobny?

Pekaře a pekařky

Cukrařina a pekařina se v mnohém slučuje dohromady. I pro vás jsou platné veškeré informace a strategie obsažené v programu a lze je aplikovat na všechny formy food business konceptů.

Šéfcukráře a šéfcukrářky

Jste profesionální cukrář či cukrářka? Umíte vytvořit fantastické dezerty, máte celou řadou zkušeností v cukrářském oboru, ale dostali jste se do situace, kdy vám chybí znalosti ohledně financí a cenotvorby?

Majitele cukráren, kaváren a jiných gastro provozů

Chcete nastavit vaší kuchyni či cukrárně finanční rozpočet a nevíte, kde začít? Hledáte informace pro stanovení prodejních cen ve svém podniku? Chcete znát souvislosti mezi recepturami, surovinami, optimalizací práce a energií a podpořit tak nejenom své obraty, ale i vzájemné vztahy se svými zaměstnanci?

Možná se právě teď nacházíte někde tady...

  • Máte mnoho výrobků v nabídce, ale chybí vám jasná představa o vašem konceptu.
  • Nevíte, jak nastavit prodejní ceny vašim výrobkům.
  • Přemýšlíte z čeho zaplatíte sami sebe.
  • Ptáte se, jak generovat do svého podnikání i čistý zisk.
  • Jak se "postavit" za své prodejní ceny bez strachu a tlaku.
  • Jak se vypořádat s různými finančními překážkami.
  • Jak si spočítat finanční prognózy, které zajímají investory.
  • Jak optimalizovat své náklady, příjmy a daně, abyste zbytečně nepřicházeli o peníze.
  • Hledáte informace, ke kterým se můžete vracet v kterékoliv fázi vašeho podnikání.
  • Vnímáte, že potřebujete podporu na své podnikatelské cestě.
  • Chcete jasné a univerzálně platné informace, návody a strategie.
  • Takové, díky kterým budete moci nastartovat své finance už od prvního dne podnikání.

Představte si, jaké by to bylo...

  • cítit se sebejistě ohledně prodejních cen.
  • prodávat své výrobky s lehkostí a s jasnou strategií.
  • být si jisti, že vaše náklady jsou na minimu a vaše výroba je z hlediska zdrojů maximálně optimalizovaná.
  • nebát se budoucnosti, protože budete mít dokonalý přehled o vaší finanční situaci a vašich možnostech.
  • vědět přesně, kam v průběhu podnikání sáhnout pro detailní informace týkající se cenotvorby a financí.
  • znát jednotlivé kroky, kterými musíte projít na své cestě k úspěšnému a profitujícímu podnikání.
  • vědět, že vše s přehledem poplatíte a ještě vám zbude čistý zisk.
  • nemuset se honit jako křeček v kolečku pořád dokola bez jasného směru.
  • postupně se moci uvolnit, najít si pomoc a zaměřit se na další růst.
  • umět si spočítat, jaké potřebujete fondy pro další růst podnikání, rozšíření výroby či profesní vzdělávání.
  • vyznat se ve svém obchodním modelu, a moci tak sebevědomě jednat s investory.

Tak neváhejte a pusťte se s námi do toho!

Program bych doporučila každému začínajícímu cukráři👍 Opravdu nelituji. Otevřelo mi to úplně oči, hlavně teda skrz peníze🙏 Kdo chce kvalitu, musí si připlatit. Pomohly mi všechny vaše rady, protože nemám kolem sebe žádnou zkušenou cukrářku co by mi s tím poradila do začátku. Tak jsem se v tom plácala sama a podniky, kam dovážím dobroty, byly za mou nevědomost jen rády samozřejmě 😀😀😀
Kamila
Moc děkuji, je to přesně to, co jsem roky hledala a viděla pouze v zahraničí. Je toho opravdu hodně 😃 Vaše poznatky jsou velice fajn a moc dobře se mi kurzík poslouchá, máte moc příjemný hlas 👍🙂
Lenka

Jak to uvnitř programu vypadá?

  • program je rozdělen do 5 tematických modulů
  • programu obsahuje celkem 23 lekcí a 65 videí
  • moduly i lekce na sebe vzájemně navazují tak, aby vás provedly celým procesem cenotvorby a stanovením udržitelného finančního rozpočtu
  • vše je koncipováno strategicky a chronologicky, můžete studovat krok po kroku
  • každá lekce obsahuje dostatek materiálů k tomu, abyste se mohli pustit do akce a hned věděli, jak na to
  • program vás plynule přesune z bodu A (kdy vůbec nevíte, co dělat a čím začít) do bodu B (kdy máte o sobě a svém podnikání jasno a konáte konkrétní kroky)

Co všechno se naučíte?

MODUL 1

Nabídka a koncepce

  • Lekce 1 –  Soupis vašich produktů
  • Lekce 2 – Redukce vaší nabídky
  • Lekce 3 – Sestavení nabídky od nuly
  • Lekce 4 – Produktový mix

V prvním modulu programu dáme dohromady vaši nabídku. Zhodnotíte, kolik produktů aktivně nabízíte a vyrábíte.

Pokud budete mít nabídku příliš širokou, naučíme vás ji efektivně zredukovat a nebo sepsat od nuly tak, aby dávala ekonomický smysl a dobře se vám marketingově komunikovala.

Navedeme vás k tomu, abyste si definovali jádro svých výrobků a drželi se ho ve své koncepci. Speciálně pro volný prodej v cukrárnách, kavárnách, trzích apod. si povíme o produktovém mixu.

Tento krok vytvoření ucelené nabídky se v rámci cenotvorby a tvorby finančních rozpočtů vyplatí nepřeskakovat.

Bonus: Základy excelu

MODUL 2

Dokumentace receptur

  • Lekce 1 – Jednotný styl zápisu receptur
  • Lekce 2 – Manažerská odpovědnost
  • Lekce 3 – Rozdělení na polotovary
  • Lekce 4 – Dorty a výrobky na zakázku
  • Lekce 5 – Jak zapisovat receptury

V tomto modulu vás naučíme správně zapisovat receptury tak, aby vám byly k užitku, obsahovaly všechny důležité informace a zjednodušovaly vám nejenom samotný proces výroby, ale i následnou cenotvorbu a finanční strategii.

Pochopíte, v čem tkví výhody práce s vlastními polotovary, a zjistíte, jakým způsobem vám toto zásadně pomáhá v optimalizaci času a všech zdrojů, které se podílejí na ekonomických výsledcích podnikání.

Stejný koncept optimalizace vám ukážeme i v rámci produktů na zakázku.

Po absolvování tohoto modulu budete vědět, jak vyrábět vaše sladké produkty chytře, co nejefektivněji a přitom stále bezpečně z hlediska HACCP.

Speciální část věnujeme šéfcukrářům, manažerům a obecně těm z vás, kteří nesete odpovědnost za své zaměstnance a další zdroje.

Bonus: Receptura na Ovesnou tartaletku s borůvkami
v praxi vyzkoušená profesionální receptura

Bonus: Receptura na Vanilkový cheesecake
v praxi vyzkoušená profesionální receptura

MODUL 3

Surovinová náročnost

  • Lekce 1 – Daň z přidané hodnoty
  • Lekce 2 – Nákupy surovin
  • Lekce 3 – Ceník surovin
  • Lekce 4 – Surovinová náročnost

V tomto modulu už začneme pracovat s tabulkami. Povíme vám o rozdílech mezi plátci a neplátci DPH a vysvětlíme vám, jakým způsobem se vám vyplatí nakupovat suroviny.

Dáme vám konkrétní tipy na to, podle čeho vybírat dodavatele. Vytvoříte si ceník všech surovin, které odebíráte.

Díky předchozímu modulu, ve kterém jste si optimalizovali receptury do adekvátní podoby si již budete moci spočítat celkovou surovinovou náročnost všech produktů, které máte ve své nové ucelené nabídce.

Vysvětlíme vám, v jakých rozmezích by se toto procento mělo pohybovat pro jednotlivé výrobní náročnosti různých druhů produktů.

Na konci toho modulu budete mít první návrh nových prodejních cen vašich produktů.

Bonus: Objednávkový list
pro usnadnění vašeho každodenního objednávkového procesu

Bonus 4 : Seznam prověřených velkoobchodních dodavatelů
pro maximální optimalizaci vašich nákupních cen surovin

MODUL 4

Ziskový vzorec

  • Lekce 1 – Investice
  • Lekce 2 – Ostatní externí náklady
  • Lekce 3 – Personální náklady
  • Lekce 4 – Ziskový vzorec
  • Lekce 5 – Cash-flow

Aby vaše podnikání prosperovalo, musí generovat zisk.

V tomto modulu se zaměříme na to, že cena surovin – tedy surovinová náročnost – není jediným výchozím bodem pro komplexní cenotvorbu.

Podle návodu si dáte dohromady investice, které jste již vynaložili, nebo vás budou čekat v budoucnu.

Sepíšete si veškeré externí náklady nutné pro chod vašeho podnikání. Definujete si personální otázky a náklady, do kterých náleží také vaše osobní ohodnocení.

Na konci tohoto modulu si určíte, jak vysoké musí být vaše příjmy, aby pokryly nejenom všechny tyto náklady, ale také generovaly čistý zisk.

MODUL 5

Strategie a mindset

  • Lekce 1 – Jak snižovat náklady
  • Lekce 2 – Jak zvyšovat příjmy
  • Lekce 3 – Podnikatelský mindset
  • Lekce 4 – Osobní rozvoj
  • Lekce 5 – Podpora

Do tohoto modulu vstoupíte s vlastním ziskovým vzorcem.

Představíme vám nejenom strategie pro snižování nákladů, ale také strategie pro celkové zvyšování příjmů.

Vytvoříte si tak udržitelný finanční model vašeho podnikání.

Z programu budete odcházet nejenom s novými prodejními cenami, ale také s jasnější vizí toho, co za body vás ještě na vaší cestě čeká, proč je dobré těmto bodům věnovat pozornost a jaké konkrétní kroky můžete provádět.

Abyste se na své cestě neztratili, zařadili jsme do závěrečného modulu také lekce týkající se podnikatelského mindsetu (nastavení mysli), osobního rozvoje a profesní i osobní podpory.

Cena kompletního programu

CENOTVORBA & FINANCE

je 20 000 Kč (816 eur) s doživotním přístupem

Nebo jako součást členství v Cukrářském klubu,

kde najdete aktuálně 32 cukrářských kurzů

(80 hodin výukových videí)

v hodnotě 81 000 Kč (3387 eur).

S půlročním členstvím jen 8 800 Kč (359 eur)

Cena samostatného půlročního členství v cukrářském klubu

bez kurzu Cenotvorby a financí je 4800 Kč (196 eur),

takže vás půlroční přístup stojí navíc jen 4000 Kč (163 eur). 

S ročním členstvím jen 14 400 Kč (588 eur)

Cena samostatného ročního členství v cukrářském klubu

bez kurzu Cenotvorby a financí je 8400 Kč (343 eur),

takže vás roční přístup stojí navíc jen 6000 Kč (245 eur). 

Přístup získáte okamžitě ke všem kurzům,

videím a materiálům – bez ohledu na to,

jaké členství si vyberete.

Postupně natáčíme a přidáváme další cukrářské kurzy.

Tak neváhejte a vyberejte si vaši ideální variantu

přístupu do programu včetně bonusů ještě dnes.

Stačí pár kliknutí a hned můžete začít studovat i tvořit.

V Cukrářském klubu najdete aktuálně tyto kurzy

1. Makronky

2. Pralinky

3. Sametový efekt

4. Korejské zdobení I.

5. Korejské zdobení II.

6. Víkendové dortíky

7. Malovaný piškot

8. Špachtlování I.

9. Špachtlování II.

10. Tartaletka

11. Vintage dort

12. Airbrush, malování

13. Bezlepkové pečení

14. Brazilský krém

15. Dortový carving

16. Sukulenty z krému

17. Květinkové zdobení

18. Rybičkový dort

19. Origami dort

20. Retro zákusky

21. Jak upéct dort

22. Francouzké minidezerty

23. Odpalované těsto

24. Pusinky od Fosinky

25. Potahování dortu

26. Perníková chaloupka

27. Tekuté pralinky

28. Vaflové květy

 29. Dort se zrcadlovou polevou

30. Letní Cookies I. a II.

31. Skleničkové recepty

32. Travel cakes a jedlé květy

Vyberte si variantu přesně pro vás

Kompletní program CENOTVORBA & FINANCE
20 000 Kč (816 eur)
s doživotním přístupem
65 videí (více než 22 hodin záznamů)
Přes 150 stránek přehledně zpracovaných prezentací k tisku či uložení
35 stran pracovních listů v PDF
Kompletní program CENOTVORBA & FINANCE + členství v Cukrářském klubu
8 800 Kč (359 eur)
půlroční členství
65 videí (více než 22 hodin záznamů)
Přes 150 stránek přehledně zpracovaných prezentací k tisku či uložení
35 stran pracovních listů v PDF
32 cukrářských kurzů (80 hodin videí)
Celkem kurzy v hodnotě 101 000 Kč (4203 eur)
Chci půlroční členství
Své členství můžete kdykoliv zrušit.

Na začátku podnikání je to tak trochu boj s časem. Proč?

  • Máte omezené finanční zdroje, ze kterých můžete během rozjezdu čerpat.
  • Můžete se cítit pod tlakem z nutnosti splácet půjčky nebo investice z externích zdrojů.
  • Do podnikání jste šli pravděpodobně s notnou dávkou nadšení a energie.
  • Jak čas ubíhá a vaše podnikání se nerozjíždí tak rychle, je běžné, že dochází k pocitům frustrace.
  • Můžete pociťovat zmar či chaos, najednou můžete ztratit směr a potřebnou motivaci.
  • V panice můžete uzavřít smlouvy, které pro vás nebudou výhodné.
  • Ze strachu z nevděčnosti a pocitu odmítnutí můžete setrvávat v závazcích nebo konceptech, které vám sice přináší práci, ale zisk žádný.
  • Pokud trávíte veškerý svůj čas ve výrobně, oprávněně můžete vnímat, že jste si otázky ohledně koncepce, cenotvorby a finančních rozpočtů měli stanovit dopředu.
  • Pokud vaše podnikání finančně stagnuje či neporosperuje, je potřeba si zpětně vyhradit čas a k těmto tématům se poctivě vrátit.
  • Když nevíte, kam směřujete, může se vám snadno stát, že se začnete točit v bludném kruhu "práce mnoho, ale peněz málo".
  • Jet na dřeň, nemít dostatek času ani peněz není ten způsob života, který by se dal vydržet dlouhodobě.
  • Riskujete finanční ztráty vašeho vlastního kapitálu nebo spadnutí do dluhové pasti.
  • Když věci nepostupují kupředu a vy nezažíváte satisfakci v podobě růstu a nebo dosažení stability, může docházet k postupnému snižování vaší podnikatelské sebedůvěry.
  • Pokud se nemáte kam obrátit pro pomoc či informace a všechno táhnete dlouhodobě na svých bedrech, je to jasná cesta k osobnímu i podnikatelskému vyhoření.

Naštěstí je tady program CENOTVORBA & FINANCE,

který vám ukáže, jak se tomuto scénáři můžete vyhnout

Kdo za programem stojí?

Vendula Zajícová je tady pro vaše sladké podnikání.

Miluje gastronomii a cukrařinu obzvlášť. Má za sebou cukrářské i šéfcukrářské pozice v úspěšných podnicích. Studovala matematiku, ekonomii, provoz i hotelnictví. Od svých dvaceti let stála po boku gastro i jiných podnikatelů, kterým pomáhala vybudovat úspěšné projekty. 

Pastry business mentoringu se věnovala okrajově již v průběhu svého vlastního podnikání a i během zaměstnání na gastro pozicích. Přeje si, abyste ze všech jejích zkušeností mohli čerpat i vy.

Proto vytvořila vzdělávací program - Cenotvorba & finance nejen pro cukrářky, online kurz „10 hříchů cenotvorby" a online kurz „Matematika pro cukrářky".

Jsou to jedinečné vzdělávací programy, díky kterým už nebudete muset tápat ve světě sladkého podnikání.

Do tohoto projektu vložila své srdce a zkušenosti.

Vanda Pálková je hlavní tváří značky Sladké mámení – revoluce ve zdobení od roku 2016. Zastřešuje celý tým lidí, který vytváří pro klienty v České republice a na Slovensku kvalitní cukrářské vzdělávání. 

Je propagátorka zdobení krémem a autorka luxusní cukrářské sady BE FINEST na květinkové zdobení. Absolvovala řadu cukrářských školení, mimo jiné v Jižní Koreji, Thajsku, Dubaji a Rusku. Osobně vyškolila téměř 600 zájemců o zdobení krémem.

S týmem dalších profesionálů z České republiky a ze Slovenska vytvořila přes 500 výukových videí. Kurzy již absolvovalo více než 5000 lidí.  

Prostřednictvím online výuky sdružuje milovnice a milovníky pečení a zdobení cukrářských produktů.

Kompletní program CENOTVORBA & FINANCE
20 000 Kč (816 eur)
s doživotním přístupem
65 videí (více než 22 hodin záznamů)
Přes 150 stránek přehledně zpracovaných prezentací k tisku či uložení
35 stran pracovních listů v PDF
Kompletní program CENOTVORBA & FINANCE + členství v Cukrářském klubu
8 800 Kč (359 eur)
půlroční členství
65 videí (více než 22 hodin záznamů)
Přes 150 stránek přehledně zpracovaných prezentací k tisku či uložení
35 stran pracovních listů v PDF
32 cukrářských kurzů (80 hodin videí)
Celkem kurzy v hodnotě 101 000 Kč (4203 eur)
Chci půlroční členství
Své členství můžete kdykoliv zrušit.

Po úspěšném absolvování programu získáte certifikát

Zaujal vás celý vzdělávací program a rádi byste ho věnovali jako dárek?

Napište si o poukaz.

Zajímá vás více? Napadají vás další otázky? 

Tady jsou ty, na které se nás nejčastěji ptáte.

Jak se přihlásím a uhradím program nebo členství?

Hned po vyplnění objednávky vám do e-mailu přijde zálohová faktura. Tu uhradíte platební kartou nebo bankovním převodem.

Kdy dostanu přístup do kurzu?

Po uhrazení objednávky vám automaticky přijdou přístupy do členské sekce, kde najdete všechna videa, prezentace, PDF materiály a tabulky. Od této chvíle k nim máte trvalý přístup (nebo po dobu vašeho členství v Cukrářském klubu).

Co potřebuji mít, abych si videa mohl(a) pustit?

Počítač, tablet nebo mobil. Stačí vám jen přístup na internet a pak vaše heslo do členské sekce, které vám pošleme.

Jak dlouho budu mít přístup k videím?

V případě jednorázového nákupu programu, získáte přístup na celý život. V případě varianty klubového členství v Cukrářského klubu s k programu dostanete neomezeně po dobu platnosti vašeho klubového členství. Videa si můžete pouštět na libovolném zařízení – na počítači, tabletu i telefonu. 7 dní v týdnu, 24 hodin denně. Zkrátka kdykoliv máte čas a chuť se cukrařině věnovat.

Zvládnu to?

Ano, zvládnete. Vše je vytvořené tak, aby to zvládli jak úplní začátečníci, tak pokročilí.

Dostanu certifikát?

Ano. U cukrářských kurzů nafotíte všechny postupy, které jsme vás v kurzu naučili. Vyfotíte celý postup přípravy a fotky nám pošlete. My vám dáme zpětnou vazbu. V případě programu Cenotvorby & financí získáte certifikát po absolvování všech modulů a vyplnění dotazníku se zpětnou vazbou.

Budeme o něco soutěžit?

Ano, máme pro vás nachystané zajímavé ceny. 🙂

Vyberte si variantu přesně pro vás

Kompletní program CENOTVORBA & FINANCE
20 000 Kč (816 eur)
s doživotním přístupem
65 videí (více než 22 hodin záznamů)
Přes 150 stránek přehledně zpracovaných prezentací k tisku či uložení
35 stran pracovních listů v PDF
Kompletní program CENOTVORBA & FINANCE + členství v Cukrářském klubu
8 800 Kč (359 eur)
půlroční členství
65 videí (více než 22 hodin záznamů)
Přes 150 stránek přehledně zpracovaných prezentací k tisku či uložení
35 stran pracovních listů v PDF
31 cukrářských kurzů (77 hodin videí)
Celkem kurzy v hodnotě 98 000 Kč (4081 eur)
Chci půlroční členství
Své členství můžete kdykoliv zrušit.