Jak si nastavit správné prodejní ceny, zajistit udržitelný rozpočet a jak začít opravdu vydělávat?
Máme pro vás jediný komplexní, vzdělávací program
v České republice a na Slovensku,
který vám pomůže najít odpovědi na tyto otázky.
CENOTVORBA & FINANCE
nejen pro cukrářky
Tento program je investicí do vašeho podnikání. Jeho zaměření na prodejní ceny a finanční strategie dokáže tuto investici vrátit velice rychle.
Hodnota, kterou vám program přinese, je tak prakticky nevyčíslitelná.
Jako bychom to viděli ...
Jste zkušená cukrářka či pekařka a potřebujete si
ujasnit finanční strategii a cenotvorbu?
Nebo jste na začátku cesty a přejete si svůj koníček
přetvořit do výdělečného podnikání?
Víte jistě, že chcete podnikat, ale netušíte,
odkud byste měli začít?
Uvažujete nad zřízením výrobny nebo jinými nákladnými investicemi, ale nemáte ještě vytvořený obchodní plán?
Nemáte představu, jak si nastavit prodejní ceny, abyste dosáhli udržitelného finančního rozpočtu?
Tak čtěte dále...
Co na program říkají jeho účastníci?
Já bych vám moc chtěla poděkovat za kurz. Opravdu předčívá má očekávání. Je nadupaný informacemi, které bych jen tak nezískala. Jsem moc ráda, že jsem do toho tenkrát šla... i když jsem hodně přemýšlela. Ale teď? Rozhodně nelituji. Nejlepší investice, nejlepší obsahy ❤️ Už teď vím, že si další kurz nenechám ujít.
Kurz by som doporučila úplne všetkým čo v takomto biznise začínajú, ale aj tým, čo podnikajú už viac rokov tak ako ja. Som majiteľkou cukrárenskej výroby. Všetky kuzy ktoré nachádzam sú zamerané na receptúry, toto bol jediný ktorý sa zaoberá ekonomickou stránkou, pričom je skvelé, že podanie je od osoby, ktorá má v tom sama prax. Oceňujem vypracované excel tabuľky, ušetria mi veľa času.
S Vendulou Zajícovou lehce vklouznete do "tajů" financí
a cenotvorby.
A jestli teď máte pocit, že je to pro vás "španělská vesnice", a říkáte si „To nééé, to já neumím, to já nezvládnu!",
tak se nemusíte bát, protože to zvládnete.
Vendy v roce 2021 vytvořila nejobsáhlejší program, který u nás nemá konkurenci. Sladké mámení získalo exkluzivní možnost její program nadále prezentovat, i když se už Vendy věnuje jiné pracovní kariéře.
Byla by velká škoda, aby i vy, které toto téma řešíte, jste se nemohly k programu již dostat.
Těšte se, je to pořádná informační nálož!
Čeká na vás 65 videí (více než 22 hodin záznamů)
přes 150 stránek přehledně zpracovaných prezentací
k tisku či uložení
35 stran pracovních listů v PDF
Vše přehledně sestavené do
5 tematických modulů (23 lekcí)
Pro koho je tento program určen?
Podnikající cukráře a cukrářky
Začínající podnikající cukráře a cukrářky
Amatéry toužící podnikat jako cukráři
Pekaře a pekařky
Šéfcukráře a šéfcukrářky
Majitele cukráren, kaváren a jiných gastro provozů
Možná se právě teď nacházíte někde tady...
- Máte mnoho výrobků v nabídce, ale chybí vám jasná představa o vašem konceptu.
- Nevíte, jak nastavit prodejní ceny vašim výrobkům.
- Přemýšlíte z čeho zaplatíte sami sebe.
- Ptáte se, jak generovat do svého podnikání i čistý zisk.
- Jak se "postavit" za své prodejní ceny bez strachu a tlaku.
- Jak se vypořádat s různými finančními překážkami.
- Jak si spočítat finanční prognózy, které zajímají investory.
- Jak optimalizovat své náklady, příjmy a daně, abyste zbytečně nepřicházeli o peníze.
- Hledáte informace, ke kterým se můžete vracet v kterékoliv fázi vašeho podnikání.
- Vnímáte, že potřebujete podporu na své podnikatelské cestě.
- Chcete jasné a univerzálně platné informace, návody a strategie.
- Takové, díky kterým budete moci nastartovat své finance už od prvního dne podnikání.
Představte si, jaké by to bylo...
- cítit se sebejistě ohledně prodejních cen.
- prodávat své výrobky s lehkostí a s jasnou strategií.
- být si jisti, že vaše náklady jsou na minimu a vaše výroba je z hlediska zdrojů maximálně optimalizovaná.
- nebát se budoucnosti, protože budete mít dokonalý přehled o vaší finanční situaci a vašich možnostech.
- vědět přesně, kam v průběhu podnikání sáhnout pro detailní informace týkající se cenotvorby a financí.
- znát jednotlivé kroky, kterými musíte projít na své cestě k úspěšnému a profitujícímu podnikání.
- vědět, že vše s přehledem poplatíte a ještě vám zbude čistý zisk.
- nemuset se honit jako křeček v kolečku pořád dokola bez jasného směru.
- postupně se moci uvolnit, najít si pomoc a zaměřit se na další růst.
- umět si spočítat, jaké potřebujete fondy pro další růst podnikání, rozšíření výroby či profesní vzdělávání.
- vyznat se ve svém obchodním modelu, a moci tak sebevědomě jednat s investory.
Tak neváhejte a pusťte se s námi do toho!
Program bych doporučila každému začínajícímu cukráři👍 Opravdu nelituji. Otevřelo mi to úplně oči, hlavně teda skrz peníze🙏 Kdo chce kvalitu, musí si připlatit. Pomohly mi všechny vaše rady, protože nemám kolem sebe žádnou zkušenou cukrářku co by mi s tím poradila do začátku. Tak jsem se v tom plácala sama a podniky, kam dovážím dobroty, byly za mou nevědomost jen rády samozřejmě 😀😀😀
Moc děkuji, je to přesně to, co jsem roky hledala a viděla pouze v zahraničí. Je toho opravdu hodně 😃 Vaše poznatky jsou velice fajn a moc dobře se mi kurzík poslouchá, máte moc příjemný hlas 👍🙂
Jak to uvnitř programu vypadá?
- program je rozdělen do 5 tematických modulů
- programu obsahuje celkem 23 lekcí a 65 videí
- moduly i lekce na sebe vzájemně navazují tak, aby vás provedly celým procesem cenotvorby a stanovením udržitelného finančního rozpočtu
- vše je koncipováno strategicky a chronologicky, můžete studovat krok po kroku
- každá lekce obsahuje dostatek materiálů k tomu, abyste se mohli pustit do akce a hned věděli, jak na to
- program vás plynule přesune z bodu A (kdy vůbec nevíte, co dělat a čím začít) do bodu B (kdy máte o sobě a svém podnikání jasno a konáte konkrétní kroky)
Co všechno se naučíte?
MODUL 1
Nabídka a koncepce
- Lekce 1 – Soupis vašich produktů
- Lekce 2 – Redukce vaší nabídky
- Lekce 3 – Sestavení nabídky od nuly
- Lekce 4 – Produktový mix
V prvním modulu programu dáme dohromady vaši nabídku. Zhodnotíte, kolik produktů aktivně nabízíte a vyrábíte.
Pokud budete mít nabídku příliš širokou, naučíme vás ji efektivně zredukovat a nebo sepsat od nuly tak, aby dávala ekonomický smysl a dobře se vám marketingově komunikovala.
Navedeme vás k tomu, abyste si definovali jádro svých výrobků a drželi se ho ve své koncepci. Speciálně pro volný prodej v cukrárnách, kavárnách, trzích apod. si povíme o produktovém mixu.
Tento krok vytvoření ucelené nabídky se v rámci cenotvorby a tvorby finančních rozpočtů vyplatí nepřeskakovat.
Bonus: Základy excelu
MODUL 2
Dokumentace receptur
- Lekce 1 – Jednotný styl zápisu receptur
- Lekce 2 – Manažerská odpovědnost
- Lekce 3 – Rozdělení na polotovary
- Lekce 4 – Dorty a výrobky na zakázku
- Lekce 5 – Jak zapisovat receptury
V tomto modulu vás naučíme správně zapisovat receptury tak, aby vám byly k užitku, obsahovaly všechny důležité informace a zjednodušovaly vám nejenom samotný proces výroby, ale i následnou cenotvorbu a finanční strategii.
Pochopíte, v čem tkví výhody práce s vlastními polotovary, a zjistíte, jakým způsobem vám toto zásadně pomáhá v optimalizaci času a všech zdrojů, které se podílejí na ekonomických výsledcích podnikání.
Stejný koncept optimalizace vám ukážeme i v rámci produktů na zakázku.
Po absolvování tohoto modulu budete vědět, jak vyrábět vaše sladké produkty chytře, co nejefektivněji a přitom stále bezpečně z hlediska HACCP.
Speciální část věnujeme šéfcukrářům, manažerům a obecně těm z vás, kteří nesete odpovědnost za své zaměstnance a další zdroje.
Bonus: Receptura na Ovesnou tartaletku s borůvkami
v praxi vyzkoušená profesionální receptura
Bonus: Receptura na Vanilkový cheesecake
v praxi vyzkoušená profesionální receptura
MODUL 3
Surovinová náročnost
- Lekce 1 – Daň z přidané hodnoty
- Lekce 2 – Nákupy surovin
- Lekce 3 – Ceník surovin
- Lekce 4 – Surovinová náročnost
V tomto modulu už začneme pracovat s tabulkami. Povíme vám o rozdílech mezi plátci a neplátci DPH a vysvětlíme vám, jakým způsobem se vám vyplatí nakupovat suroviny.
Dáme vám konkrétní tipy na to, podle čeho vybírat dodavatele. Vytvoříte si ceník všech surovin, které odebíráte.
Díky předchozímu modulu, ve kterém jste si optimalizovali receptury do adekvátní podoby si již budete moci spočítat celkovou surovinovou náročnost všech produktů, které máte ve své nové ucelené nabídce.
Vysvětlíme vám, v jakých rozmezích by se toto procento mělo pohybovat pro jednotlivé výrobní náročnosti různých druhů produktů.
Na konci toho modulu budete mít první návrh nových prodejních cen vašich produktů.
Bonus: Objednávkový list
pro usnadnění vašeho každodenního objednávkového procesu
Bonus 4 : Seznam prověřených velkoobchodních dodavatelů
pro maximální optimalizaci vašich nákupních cen surovin
MODUL 4
Ziskový vzorec
- Lekce 1 – Investice
- Lekce 2 – Ostatní externí náklady
- Lekce 3 – Personální náklady
- Lekce 4 – Ziskový vzorec
- Lekce 5 – Cash-flow
Aby vaše podnikání prosperovalo, musí generovat zisk.
V tomto modulu se zaměříme na to, že cena surovin – tedy surovinová náročnost – není jediným výchozím bodem pro komplexní cenotvorbu.
Podle návodu si dáte dohromady investice, které jste již vynaložili, nebo vás budou čekat v budoucnu.
Sepíšete si veškeré externí náklady nutné pro chod vašeho podnikání. Definujete si personální otázky a náklady, do kterých náleží také vaše osobní ohodnocení.
Na konci tohoto modulu si určíte, jak vysoké musí být vaše příjmy, aby pokryly nejenom všechny tyto náklady, ale také generovaly čistý zisk.
MODUL 5
Strategie a mindset
- Lekce 1 – Jak snižovat náklady
- Lekce 2 – Jak zvyšovat příjmy
- Lekce 3 – Podnikatelský mindset
- Lekce 4 – Osobní rozvoj
- Lekce 5 – Podpora
Do tohoto modulu vstoupíte s vlastním ziskovým vzorcem.
Představíme vám nejenom strategie pro snižování nákladů, ale také strategie pro celkové zvyšování příjmů.
Vytvoříte si tak udržitelný finanční model vašeho podnikání.
Z programu budete odcházet nejenom s novými prodejními cenami, ale také s jasnější vizí toho, co za body vás ještě na vaší cestě čeká, proč je dobré těmto bodům věnovat pozornost a jaké konkrétní kroky můžete provádět.
Abyste se na své cestě neztratili, zařadili jsme do závěrečného modulu také lekce týkající se podnikatelského mindsetu (nastavení mysli), osobního rozvoje a profesní i osobní podpory.
Cena kompletního programu
CENOTVORBA & FINANCE
je 20 000 Kč (856 eur) s doživotním přístupem
Nebo jako součást členství v Cukrářském klubu,
kde najdete aktuálně 42 cukrářských kurzů
(110 hodin výukových videí)
v hodnotě 99 033 Kč (4 378 eur).
S půlročním členstvím jen 8 800 Kč (376 eur)
Cena samostatného půlročního členství v cukrářském klubu
bez kurzu Cenotvorby a financí je 4800 Kč (205 eur),
takže vás půlroční přístup stojí navíc jen 4000 Kč (171 eur).
S ročním členstvím jen 14 400 Kč (616 eur)
Cena samostatného ročního členství v cukrářském klubu
bez kurzu Cenotvorby a financí je 8400 Kč (359 eur),
takže vás roční přístup stojí navíc jen 6000 Kč (257 eur).
Přístup získáte okamžitě ke všem kurzům,
videím a materiálům – bez ohledu na to,
jaké členství si vyberete.
Postupně natáčíme a přidáváme další cukrářské kurzy.
Tak neváhejte a vyberejte si vaši ideální variantu
přístupu do programu včetně bonusů ještě dnes.
Stačí pár kliknutí a hned můžete začít studovat i tvořit.
V Cukrářském klubu najdete aktuálně tyto kurzy
Klikněte na obrázek a otevře se vám obsah kurzu
36. Květy z cukrové hmoty
37. Svatební dort
38. Malované dorty
39. Koblížky a donuty jinak
40. Květy z jedlého papíru
Vyberte si variantu přesně pro vás
Na začátku podnikání je to tak trochu boj s časem. Proč?
- Máte omezené finanční zdroje, ze kterých můžete během rozjezdu čerpat.
- Můžete se cítit pod tlakem z nutnosti splácet půjčky nebo investice z externích zdrojů.
- Do podnikání jste šli pravděpodobně s notnou dávkou nadšení a energie.
- Jak čas ubíhá a vaše podnikání se nerozjíždí tak rychle, je běžné, že dochází k pocitům frustrace.
- Můžete pociťovat zmar či chaos, najednou můžete ztratit směr a potřebnou motivaci.
- V panice můžete uzavřít smlouvy, které pro vás nebudou výhodné.
- Ze strachu z nevděčnosti a pocitu odmítnutí můžete setrvávat v závazcích nebo konceptech, které vám sice přináší práci, ale zisk žádný.
- Pokud trávíte veškerý svůj čas ve výrobně, oprávněně můžete vnímat, že jste si otázky ohledně koncepce, cenotvorby a finančních rozpočtů měli stanovit dopředu.
- Pokud vaše podnikání finančně stagnuje či neporosperuje, je potřeba si zpětně vyhradit čas a k těmto tématům se poctivě vrátit.
- Když nevíte, kam směřujete, může se vám snadno stát, že se začnete točit v bludném kruhu "práce mnoho, ale peněz málo".
- Jet na dřeň, nemít dostatek času ani peněz není ten způsob života, který by se dal vydržet dlouhodobě.
- Riskujete finanční ztráty vašeho vlastního kapitálu nebo spadnutí do dluhové pasti.
- Když věci nepostupují kupředu a vy nezažíváte satisfakci v podobě růstu a nebo dosažení stability, může docházet k postupnému snižování vaší podnikatelské sebedůvěry.
- Pokud se nemáte kam obrátit pro pomoc či informace a všechno táhnete dlouhodobě na svých bedrech, je to jasná cesta k osobnímu i podnikatelskému vyhoření.
Naštěstí je tady program CENOTVORBA & FINANCE,
který vám ukáže, jak se tomuto scénáři můžete vyhnout
Kdo za programem stojí?
Vendula Zajícová je tady pro vaše sladké podnikání.
Miluje gastronomii a cukrařinu obzvlášť. Má za sebou cukrářské i šéfcukrářské pozice v úspěšných podnicích. Studovala matematiku, ekonomii, provoz i hotelnictví. Od svých dvaceti let stála po boku gastro i jiných podnikatelů, kterým pomáhala vybudovat úspěšné projekty.
Pastry business mentoringu se věnovala okrajově již v průběhu svého vlastního podnikání a i během zaměstnání na gastro pozicích. Přeje si, abyste ze všech jejích zkušeností mohli čerpat i vy.
Proto vytvořila vzdělávací program - Cenotvorba & finance nejen pro cukrářky, online kurz „10 hříchů cenotvorby" a online kurz „Matematika pro cukrářky".
Jsou to jedinečné vzdělávací programy, díky kterým už nebudete muset tápat ve světě sladkého podnikání.
Do tohoto projektu vložila své srdce a zkušenosti.
Vanda Pálková je hlavní tváří značky Sladké mámení - revoluce ve zdobení od roku 2016 a také stojí za projektem cukrářskeho klubu.
Zastřešuje celý tým lidí, který vytváří pro klienty v České republice a na Slovensku kvalitní cukrářské vzdělání.
Je propagátorka zdobení krémem, autorka luxusní cukrářské sady BE FINEST na květinkové zdobení. Osobně vyškolila téměř 600 zájemců o zdobení krémem.
S týmem dalších profesionálů z České republiky a ze Slovenska vytvořili přes 700 výukových videí. Kurzy již absolvovalo více než šest tisíc lidí.
Prostřednictvím online výuky sdružuje milovnice a milovníky pečení a zdobení cukrářských produktů.
S Vandou se potkáte v online kurzech Korejské zdobení I. a II., Špachtlování I. a II., Brazilský krém, který se nerozpustí, Dortový carving, Sukulenty z krému, Květinkové zdobení a na fyzických kurzech Špachtlování a korejského zdobení.
Po úspěšném absolvování programu získáte certifikát
Zaujal vás celý vzdělávací program a rádi byste ho věnovali jako dárek?
Napište si o poukaz.
Zajímá vás více? Napadají vás další otázky?
Tady jsou ty, na které se nás nejčastěji ptáte.
Jak se přihlásím a uhradím program nebo členství?
Kdy dostanu přístup do kurzu?
Co potřebuji mít, abych si videa mohl(a) pustit?
Jak dlouho budu mít přístup k videím?
Zvládnu to?
Dostanu certifikát?
Budeme o něco soutěžit?
Vyberte si variantu přesně pro vás