Akce platí jen do 29. srpna 2021
🎉🎂 Slavíme 5. narozeniny! 🎈🎁
Pro všechny nové členy našeho Cukrářského klubu
máme krásný dárek.
Po dobu svého členství totiž získáte unikátní online kurz
Tento kurz v klubu nikdy nebyl a nebude, máte jedinečnou šanci ho s členstvím teď získat.
Tak neváhejte a přidejte se do klubu k ostatním milovnicím sladkého.
Čeká na vás neomezený přístup k 23 kurzů (351 videí) a dalším sladkým bonusům, která by měla vidět každá domácí i profi cukrářka.
A další kurzy stále přidáváme!
Jaké zvolíte členství, je přitom jenom na vás.
Cukrářský klub je online výuková platforma pro cukrářské řemeslo v České republice a na Slovensku.
Co vám členství v Cukrářském klubu přinese?

Naučíte se základní, prémiové i trendy cukrářské techniky a postupy pro domácí i profesionální pečení.
Dozvíte se konkrétní recepty na luxusní dorty, dezerty a jiné sladkosti.
Odhalíte důležité výrobní tipy a triky, které znají jen profesionální cukráři i pekaři.
Vyberte si typ členství, který vám nejvíce vyhovuje, a můžete se pustit do sledování všech našich online kurzů – kdykoliv a odkudkoliv. Kurzy jsou zaměřené na začátečníky i pokročilé tak, aby je zvládl každý jako po másle.
Naučíte se od nejlepších
Kurzy vedou špičkoví odborníci v cukrařině a pekařině, kteří vás provedou
jednoduše, přehledně a krok za krokem.
Náš tým absolvoval mistrovská školení doma i v zahraničí – například v Jižní Koreji, Dubaji, Rusku a Thajsku. Z nich čerpáme sladké zkušenosti a informace pro náplně cukrářských kurzů. A s chutí vám je teď všechny předáme.
Lektorky vyhrávají jak domácí, tak zahraniční soutěže. Míšu Landovou z Víkendového pečení můžete vidět za pár měsíců v druhé řade soutěže Peče celá země, kde bude dělat porotkyni s panem Maršálkem.
Tady je špetka inspirace.
Vyberte si členství přesně pro vás
Členství zahrnuje neomezený přístup k 23 kurzům (351 videí)
v hodnotě 51 240 Kč (2 050 eur). Postupně natáčíme a přidáváme další kurzy.
Čerpat můžete také bonusy či slevy na nákup cukrářských pomůcek
u partnerů klubu.
Pro všechny nové členy našeho Cukrářského klubu máme krásný dárek.
Po dobu svého členství totiž získáte unikátní online kurz
Akce platí jen do 29. srpna 2021
Přístup máte hned ke všem videím – bez ohledu na to, jaké členství si vyberete.
Postupně natáčíme a přidáváme další kurzy.
V klubu najdete tyto kurzy
Jaké kurzy budeme přidávat
Pusinky od Fosinky
Konec září 2021

Hledáte krásný dárek?

Tak potěšte své blízké a věnujte jim
členství k narozeninám, výročí nebo třeba pod stromeček.
Dárkový poukaz vám vystavíme a pošleme e-mailem.
Pro všechny nové členy našeho Cukrářského klubu máme krásný dárek.
Po dobu svého členství totiž získáte unikátní online kurz
Akce platí jen do 29. srpna 2021
Chcete nahlédnout profi cukrářům pod ruce?
Podívejte se na video z kurzu Malovaný piškot.
Vyberte si své členství
Přístup máte hned ke všem videím – bez ohledu na to, jaké členství si vyberete.
Jaké kurzy v klubu najdete
1. Makronky

Růžová, zelenkavá, fialová, okrová. A každá nádherná.
Naučte se péct makronky nadýchané, nepřeslazené, krásně barevné, s luxusními svěžími krémy.
11 videí
Míša Landová z Víkendového pečení jich upekla tisíce. A kdo jiný než ona vám s nimi pomůže, aby se konečně povedly. Je u nás ta nejpovolanější.
Podívejte se na video.
2. Pralinky

Úžasné, božské, plné rozmanitých chutí.
Proč chodit na pralinky do čokoládového butiku, když si je snadno zvládnete vyrobit i sami doma?
11 videí
Linda Pereslény Zemánková z 59 sweets vám ukáže, jak správně připravit formu i barvy na pralinky, jak je hezky namalovat, jak správně natemperovat čokoládu a odlít ji do formy, jak pralinky naplnit i zavřít. A jako bonus získáte recept na luxusní mocca náplň.
Podívejte se na video.
3. Sametový efekt

Poznejte techniku luxusního sametového zdobení a zlacení. Naučíme vás péct vysoký citronový dort s medovou čokoládou a mascarpone.
21 videí
Bára Cetkovská z CakeBar.cz testuje hodiny a hodiny různé cukrářské techniky a do světa je pouští, až když jsou perfektní.
Sametový povrch naučila už stovky zájemců. Přidáte se k nim i vy?
Podívejte se na video.
Online výuková platforma
Cukrářský klub nabízí jedinečné sladké online kurzy a sdružuje milovnice i milovníky pečení a zdobení cukrářských produktů. Kurzy vedeme prakticky, podrobně vysvětlujeme postupy a techniky, videa natáčíme srozumitelně a krok za krokem. Díky tomu se naši diváci zdokonalují ve své vášni, navíc v pohodlí domova a kdykoliv dostanou chuť.
Své si najde začátečník i pokročilý
Kurzy jsme sestavili velmi precizně. Postupy představujeme v reálném tempu, abyste měli dostatek času vše pochopit a vyzkoušet. Pracujeme se skutečnými a dostupnými surovinami a recepty, abyste viděli, jak se který krém nebo těsto chová. Každému postupu věnujeme jeden díl kurzu, abyste si ho mohli přehrát opakovaně a lépe ho tak natrénovat.
Naše rady, finty a vychytávky zvládne opravdu každý
Součástí kurzů jsou i šablony cukrářských vzorů a tipy, kde nakoupit správné suroviny a pomůcky, se kterými se nám pracuje nejlépe. Předáme vám všechny informace i detaily a vysvětlíme vám rozdíly v produktech i surovinách. Díky tomu si profi cukrářské techniky hladce osvojíte.
A jako bonus získáte přístup do uzavřených podpůrných Facebook skupin
Přihláškou do klubu se automaticky stáváte součástí uzavřené komunity Cukrářského klubu na sociálních sítích, kde můžete sdílet své zkušenosti, získávat další cenné rady a zároveň soutěžit o skvělé ceny.
Vyberte si své členství
Pro všechny nové členy našeho Cukrářského klubu máme krásný dárek.
Po dobu svého členství totiž získáte unikátní online kurz
Akce platí jen do 29. srpna 2021
Přístup máte hned ke všem videím – bez ohledu na to, jaké členství si vyberete.
4. Korejské zdobení krémem základní

Seznamte se s precizní korejskou technikou výroby 8 základních květin z krému – od jabloně, sedmikrásky, přes frézii a chryzantému.
8 videí
Vanda Pálková ze Sladkého mámení vás naučí, jak si hezky doma v kuchyni poradíte s nádherným korejským zdobením. Tuto techniku si přivezla přímo z Jižní Koreje.
Korejské zdobení už umí přes 200 Čechů a Slováků. Přidáte se k nim i vy?
5. Korejské zdobení krémem pokročilý

Základy už umíte, teď je čas na větší umělecké zážitky. Naučíme vás precizní korejskou techniku výroby a aranžování 24 různých květin – od máku a narcisu po gardénii a pivoňku.
24 videí
Vanda Pálková ze Sladkého mámení vám předá své zkušenosti a dovednosti z Jižní Koreje, kde úspěšně absolvovala testy a získala certifikáty IKAFCD.
Korejské zdobení je pro opravdové cukrářské fajnšmekry. Pokud k nim patříte, neváhejte.
6. Víkendové dortíky

Lahodné dortíky, které prostě patří k víkendové pohodě. Poznejte techniku výroby úžasných dezertů. Servírujeme pistáciový dortík s malinami a čokoládový dortík s arašídy a karamelem.
14 videí
Míša Landová z Víkendového pečení má na svém blogu stovky receptů, podle kterých pečou zástupy žen v Čechách i na Slovensku. Teď k nim přidala i vlastní cukrářskou knihu.
Recepty na dva božské dortíky jsou ovšem k dostání pouze na tomto kurzu. Zvládne je každý a bez speciálních cukrářských pomůcek.
Naučte se upéct nebeské duo dortíků, o které se nebudete chtít dělit.
Podívejte se na video.
Už jste si vybrali své členství?
Pro všechny nové členy našeho Cukrářského klubu máme krásný dárek.
Po dobu svého členství totiž získáte unikátní online kurz
Akce platí jen do 29. srpna 2021
Přístup máte hned ke všem videím – bez ohledu na to,
jaké členství si vyberete.
7. Malovaný piškot

Překvapte své blízké a vyrobte jim dort s malovaným piškotovým plátem podle vlastního obrázku.
Je to jediná metoda, která vám nahradí používání potahové hmoty. A přitom vůbec nemusíte umět kreslit ani malovat!
21 videí
Bára Cetkovská z CakeBar.cz tráví stovky hodin testováním mnoha cukrářských technik. Techniku malovaného piškotu vypilovala k dokonalosti a natočila pro vás jediný online kurz této metody na světě.
Doporučujeme všema deseti!
Podívejte se na video.
8. Špachtlování krémem základní

Staňte se mistry zdobení dortů barevnými krémy. Naučíme vás techniku špachtlování s pomocí tréninkových šablon.
5 videí
Vanda Pálková ze Sladkého mámení prošla master class workshopem Evgenie Ermilove v Rusku, která je autorkou metody špachtlování. Vanda za tuto techniku získala také certifikát v Thajsku. A všechny zkušenosti teď předá vám.
Staňte se dalšími absolventy kurzu, fyzického se dosud zúčastnilo přes 150 zájemců.
Podívejte se na video.
9. Špachtlování krémem pokročilý

Rozviňte své dovednosti – po absolvování kurzu zvládnete výrobu složitě komponovaných frézií, růží i pivoněk, které jsou na dort přenesené horizontálně i vertikálně.
5 videí
Zaujala vás technika špachtlování? Rozšiřte si s Vandou Pálkovou ze Sladkého mámení své dovednosti. Vanda se učila přímo od autorky této cukrářské techniky a dnes patří mezi špičky v oboru.
Staňte se i vy profíkem na luxusně zdobené dorty.
Podívejte se na video.
10. Ulra čoko tartaletka

Křupavá tartaletka s pistáciovým krémem, čokoládovou pěnou a bonusovou jedlou skleněnou dekorací. Božsky vypadá a ještě lépe chutná.
Toužíte tento malý dortík zvládnout na jedničku? V kurzu vás naučíme správný postup pečení i zdobení.
19 videí
Bára Cetkovská z CakeBar.cz, zkušená cukrářka s vlastními technikami, vás přivítá ve světě malých francouzských zázraků.
Připravila jedinečnou recepturu, která z vás udělá opravdovou hvězdu.
Podívejte se na video.
Jaký typ členství si vyberete?
Pro všechny nové členy našeho Cukrářského klubu máme krásný dárek.
Po dobu svého členství totiž získáte unikátní online kurz
Akce platí jen do 29. srpna 2021
Přístup máte hned ke všem videím – bez ohledu na to, jaké členství si vyberete.
Team cukrářského klubu
Vanda Pálková
Sladké mámení

Míša Landová
Víkendové pečení

Bára Cetkovská
Cake Bar

Iva Rohačová
Timinka Sladké umění

Radka Vrzalová
Bezlepková matka

Linda Pereslény
Zemánková - 59 sweets

Iveta Košíková
Torty Zeiko

Marie Taušová
Modern cakes

Kdo stojí za projektem cukrářskeho klubu

Vanda Pálková je hlavní tváří značky Sladké mámení - revoluce ve zdobení od roku 2016. Zastřešuje celý tým lidí, který vytváří pro klienty v České republice a na Slovensku kvalitní cukrářské vzdělání.
Je propagátorka zdobení krémem, autorka luxusní cukrářské sady BE FINEST na květinkové zdobení. Absolvovala řadu cukrářských školení, mimo jiné v Jižní Koreji, Thajsku, Dubaji a Rusku. Osobně vyškolila téměř 600 zájemců o zdobení krémem.
S týmem dalších profesionálů z České republiky a ze Slovenska natočila přes 350 výukových cukrářských videí. Kurzy již absolvovalo více než čtyři tisíce lidí.
Prostřednictvím online výuky sdružuje milovnice a milovníky pečení a zdobení cukrářských produktů.
Co dělala Vanda před tím, než založila značku Sladké mámení? Podívejte se na video.

Bára Cetkovská, v České republice a na Slovensku vystupuje od roku 2018 pod značkou CakeBar.cz.
V roce 2018 si otevřela vlastní cukrářskou provozovnu.
Miluje pečení a zdobení a vždy se snaží dosáhnout takového dortu, který nejen chutná skvěle, ale vyjadřuje i kreativitu a sedí dle zadání klienta.
Tráví stovky hodin testováním mnoha technik... Dokud to není perfektní.
S Bárou se potkáte v kurzech Malovaný piškot, Sametový efekt, Ultra čoko tartaletka, Rybičkový dort, Origami dort.
Malá ukázka, co vše Bára vytváří






Míša Landová, v České republice a na Slovensku vystupuje od roku 2012 pod značkou Víkendové pečení.
Profesionální lektorka a bloggerka s více než 350 publikovanými recepty a obrovskou fanouškovskou základnou z Česka a Slovenska.
Na konci roku 2018 začala vést cukrářske kurzy pro veřejnost v různych městech České republiky. V létě 2020 vydala svou první báječnou knihu plnou sladkých receptů. A samozřejmě také velká milovnice makronek.
Můžete se na ní těšit v druhé řadě pořadu ČT - Peče celá země, kde bude porotkyně s panem Maršálkem.
S Míšou se potkáte v online kurzech Makronky, Víkendové dortíky, Retro zákusky, Jak upéct dort, Francouzské dezerty, Božské odpalované těsto
Malá ukázka, co vše Míša vytváří






Iva Roháčová vystupuje od roku 2013 pod značkou Timinka – sladké umění. V rámci Národního týmu kuchařů a cukrářů České republiky působí jako specialistka na skulptury a jedlé sochy.
Realizovala stovky dortů a desítky odborných kurzů. Je absolventkou řady zahraničních workshopů, držitelkou nejenom profesních certifikací, ale také ocenění, například z Německa nebo Lucemburska.
S Ivkou se potkáte v kurzu Airbrush, malování a modelování.
Malá ukázka, co vše Iva vytváří






Radka Vrzalová, v České republice a na Slovensku vystupuje od roku 2018 pod značkou Bezlepková matka.
Přes 13 let se zabývá bezlepkovou a dalšími přidruženými dietami k onemocnění celiakie. Původním povoláním je forenzní genetička a soudní znalkyně pro potřeby Policie České republiky. V současné době pracuje na krajské hygienické stanici, na oddělení hygieny výživy.
Mohli jste ji sledovat i v médiích. Za podpory nakladatelství Grada vznikly 3 kuchařky, ve kterých najdete přes 350 receptů. Podílela se na vývoji 3 nových výrobků od Natural Jihlava.
S Radkou se potkáte v kurzu Základy bezlepkového pečení.
Malá ukázka, co vše Radka vytváří






Linda Pereslény Zemánková, v České republice a na Slovensku vystupuje od roku 2017 pod značkou 59 sweets.
Je specialistkou na čokoládu a čokoládové pralinky. Je vítězkou mnoha domácích i zahraničních cukrářských soutěží, kde působila také jako porotkyně.
Za svou kariéru proškolila stovky zájemců, sama je absolventkou tří desítek kurzů a master class školení po celém světě.
S Lindou se potkáte v kurzu Pralinky.
Malá ukázka, co vše Linda vytváří






Iveta Košíková, v České republice a na Slovensku vystupuje od roku 2015 pod značkou Torty Zeiko.
Na Slovensku a v České republice patří k výrazným umělcům. Její tvorba je totiž opravdu jedinečná. Za svou cukrářskou, ale i výtvarnou práci realizovanou především na textil je držitelkou řady domácích i zahraničních ocenění.
S Ivetou se potkáte v kurzu Vintage dort.
Malá ukázka, co vše Iveta vytváří





Chcete s námi také spolupracovat? Umíte cukrářskou techniku, kterou ještě neučíme? Nebo se chcete stát naším partnerem? Kontaktujte nás.
11. Vintage dort

Romantická srdíčka, krajky, perly, umělecká patina. S tímto kurzem se přenesete do pohádky, kde vám bude snový obraz vyrůstat doslova pod rukama.
Naučíte se patinovat, vytvářet vintage objekty i pracovat s jedlým papírem
11 videí
Kurzem vás provede Iveta Košíková z Torty Zeiko. Talentovaná designérka a držitelka řady ocenění tvoří originální autorské ručně malované dorty a teď je naučí i vás.
Přesvědčte se.
Podívejte se na video.
12. Airbrush, malování a modelování

Zbraní nemusíte střílet naslepo, naopak s ní můžete kouzlit fantastické věci na luxusních dortech.
V tomto kurzu se dozvíte, jak správně používat zdobící cukrářskou pistoli, jak malovat tekutou barvou, jak přenášet výtvarný motiv na jedlou hmotu, jak vybarvovat prachovou barvou a jak modelovat figurky.
15 videí
Kurzem vás provede Iva Roháčová z Timinka – sladké umění, která vytvořila už stovky dortů a vede desítky odborných kurzů.
Podívejte se na video.
13. Základy bezlepkového pečení

Co máte nejraději? Rohlík, housku, kaiserku, veku nebo snad italskou focacciu?
Naučíme vás je péct všechny a úplně bez pšeničné mouky! Vynikajícím domácím bezlepkovým pečivem ohromíte při snídani, svačině i rodinné oslavě.
13 videí
Kurzem vás provede Bezlepková matka Radka Vrzalová, která se pečením pro celiaky zabývá už 13 let a která je autorkou několika kuchařek s více než 350 recepty.
Podívejte se na video.
14. Jak vytvořit brazilský krém

Užijte si krémovou revoluci z Brazílie – vařený brazilský krém na dorty, se kterým se při zdobení pracuje jedna báseň.
3 videa
Kurzem vás provede Vanda Pálková ze Sladkého mámení, která je synonymem revoluce ve zdobení. Vanda propaguje zdobení krémem a osobně vyškolila už přes 600 nadšenců.
Budete dalším z nich?
Podívejte se na video.
15. Dortový carving

Naučte se zdobit dorty technikou vyřezávání přes barevné krémové vrsty pomocí specifických cukrářských nástrojů. Tento styl zdobení je naprosto úžasný.
4 videa
Kurzem vás provede Vanda Pálková ze Sladkého mámení. Dorty s tímto designem si zamilujete na první říznutí.
Podívejte se na video.
16. Sukulenty

Věděli jste, že zdobit dorty nebo cupcakes můžete i sukulenty, které vypadají úplně jako živé? Naučíme vás stříkat krémové špičky, které vám maximálně usnadní práci. Věřte, že výsledek ohromí všechny kolem vás.
10 videí
Kurzem vás provede Vanda Pálková ze Sladkého mámení
Podívejte se na video.
Vyberte si typ členství
Pro všechny nové členy našeho Cukrářského klubu máme krásný dárek.
Po dobu svého členství totiž získáte unikátní online kurz
Akce platí jen do 29. srpna 2021
17. Květinkové zdobení krémem

V tomto kurzu se seznámíte se sadou špiček BE FINEST, recepty na krémy, jedlými barvami i šikovnými pomůckami pro výrobu nádherných květinových ozdob na cupcakes, dorty a zákusky. Stačí jeden tah a chuť naučit se něco nového.
8 videí
Kurzem vás provede Vanda Pálková ze Sladkého mámení
Podívejte se na video.
18. Rybičkový dort

V tomto kurzu se naučíte jak zkombinovali skvělé chutě (lískooříškový korpus, krém ze sýru, kávy a slaného karamelu) s typicky pánským designem (ryba s konzervou).
17 videí
Kurzem vás provede Bára Cetkovská z CakeBar.cz
Podívejte se na video.
19. Origami dort

Zavřete oči a přeneste se do exotiky – naučíme vás tvořit úžasné origami dorty s vaflovými květy.
Navíc a jedině v tomto kurzu získáte dva mimořádné bonusy, které jinde nenajdete.
17 videí
Kurzem vás provede Bára Cetkovská z CakeBar.cz
Podívejte se na video.
20. Retro zákusky

Stejné jako z cukrárny, kam vás po škole vodila babička.
Barevné punčové řezy milovali už za první republiky. Likérové špičky hrály prim už v 60. letech a ve stejné době se na jazyku rozplývaly i laskonky. Připomeňte si s námi, jak báječně chutnaly tyto sladké klasiky – zákusky, které zdobily každý stůl.
15 videí
Kurzem vás provede Míša Landová z Víkendového pečení
Podívejte se na video.
21. Jak upéct dort

Jak upéct dort
Aby byly krásné. Aby byly chutné. Aby šly dobře krájet. Zkrátka aby se vám vaše dorty konečně povedly.
Naučte se s námi upéct výborné dorty s lehkými krémy a jednoduchým zdobením. Zvládne je opravdu každý.
17 videí
Kurzem vás provede Míša Landová z Víkendového pečení
Podívejte se na video.
22. Francouzské minidezerty

Vydejte se s námi za minidezerty do voňavé Francie. Servírujeme Čokoládový dezert s višní, úžasnou Jahodu a k tomu celou řadu bonusů i receptů na další dezerty.
16 videí
Kurzem vás provede Marie Taušová z Modern Cakes a Míša Landová z Víkendového pečení
Podívejte se na video.
23. Božské odpalované těsto

Naučte se s námi vyrábět dezerty z odpalovaného těsta, které je nadpozemsky křupavé, nadýchané jako obláček a s náplněmi a polevami, které se rozplývají na jazyku.
18 videí
Kurzem vás provede Míša Landová z Víkendového pečení
Podívejte se na video.






Co ještě potřebujete vědět?
Jak se mám přihlásit a uhradit členství?
Kdy můžu začít studovat?
Jak dlouho a často mohu kurzy studovat?
Zvládnu kurzy i jako naprostý začátečník?
Co když mi něco nebude jasné?
Získám po absolvování kurzu certifikát?
Jsou součástí kurzů i soutěže?
Přináší členství ještě nějaké další výhody?
Co říkají na kurzy naši absolventi?
Děkujeme za vaše pozitivní ohlasy. Dávají nám chuť i energii pokračovat dál, vymýšlet nové kurzy a neustále se rozvíjet.
Sledujte nás na Facebooku, Instagramu, YouTube a nic vám neunikne.
Přidejte se do našich FB cukrářských skupin, které mají už více než 106 tisíc členů.
Kliknete na obrázek skupiny a jste tam.
Těšíme se na vás v klubu
Pro všechny nové členy našeho Cukrářského klubu máme krásný dárek.
Po dobu svého členství totiž získáte unikátní online kurz
Akce platí jen do 29. srpna 2021
Přístup máte hned ke všem videím – bez ohledu na to, jaké členství si vyberete.
Sladké mámení s.r.o.
Chcete se na něco zeptat? Napište nám nebo zavolejte. Vanda