Jsme online výuková platforma pro cukrářské řemeslo

v Česku a na Slovensku. 

Přidejte se k nám a získejte neomezený přístup ke všem

online kurzům i dalším sladkým bonusům. 😊

🎂 Už teď můžete sledovat 17 kurzů, 249 videí.

A další stále přidáváme! 🎂

Co vám členství v Cukrářském klubu přinese?

Naučíte se základní, prémiové i trendy cukrářské techniky a postupy pro domácí i profesionální pečení.

Dozvíte se konkrétní recepty na luxusní dorty, dezerty a jiné sladkosti.

Odhalíte důležité výrobní tipy a triky, které znají jen profesionální cukráři.

 

Vyberte si typ členství, který vám nejvíce vyhovuje, a můžete se pustit do sledování všech našich online kurzů – kdykoliv a odkudkoliv. Kurzy jsou zaměřené na začátečníkypokročilé tak, aby je zvládl každý jako po másle.

Naučíte se od nejlepších

Kurzy vedou špičkoví odborníci v cukrařině, kteří vás provedou

jednoduše, přehledně a krok za krokem.

Náš tým absolvoval mistrovská školení doma i v zahraničí – například v Jižní Koreji, Dubaji, Rusku a Thajsku. Z nich čerpáme sladké zkušenosti a informace pro náplně cukrářských kurzů. A s chutí vám je teď všechny předáme.

Tady je špetka inspirace. 

Vyberte si členství přesně pro vás

Výhodné členství zahrnuje neomezený přístup k 17 kurzům a 249 videím

v hodnotě 28 000 Kč (1 142 eur). A postupně natáčíme a přidáváme další kurzy.

Čerpat můžete také bonusy či slevy na nákup cukrářských pomůcek

u partnerů klubu.

Přístup máte hned ke všem vidím, je jedno, jaké členství si vyberete.

Postupně natáčíme a přidáváme další kurzy.

Už dnes se můžete podívat na tyto kurzy

1. Makronky

2. Pralinky

3. Sametový efekt

4. Korejské zdobení I.

5. Korejské zdobení II.

6. Víkendové dortíky

7. Malovaný piškot

8. Špachtlování I.

9. Špachtlování II.

10. Tartaletka

11. Vintage dort

12. Airbrush, malování

13. Bezlepkové pečení

14. Brazilský krém

15. Dortový carving

16. Sukulenty z krému

17. Květinkové zdobení

18. Připravujeme další

Hledáte krásný dárek?

Tak potěšte své blízké a věnujte jim

členství k narozeninám, výročí nebo třeba pod stromeček. K ročnímu a půlročnímu předplatnému navíc získáte kvalitní silikonovou formu na pečení v hodnotě

699 Kč (28 eur).

Dárkový poukaz vám vystavíme a pošleme e-mailem.

Chcete nahlédnout profi cukrářům pod ruce?

Podívejte se na video z kurzu Malovaný piškot.

Vyberte si své členství

Přístup máte hned ke všem vidím, je jedno,

jaké členství si vyberete.

Jaké kurzy v klubu najdete

1. Makronky

Růžová, zelenkavá, fialová, okrová. A každá nádherná.

Naučte se péct makronky nadýchané, nepřeslazené, krásně barevné, s luxusními svěžími krémy.

Hodnota kurzu: 1970 Kč (78 eur)

11 videí, 133 minut videonávodů

Míša Landová z Víkendového pečení jich upekla tisíce. A kdo jiný než ona vám s nimi pomůže, aby se konečně povedly. Je u nás ta nejpovolanější.

Podívejte se na video.

2. Pralinky

 

Úžasné, božské, plné rozmanitých chutí.

Proč chodit na pralinky do čokoládového butiku, když si je snadno zvládnete vyrobit i sami doma?

Hodonota kurzu: 1970 Kč (78 eur)

11 videí, 175 minut videonávodů

Linda Pereslény Zemánková z 59 sweets vám ukáže, jak správně připravit formu i barvy na pralinky, jak je hezky namalovat, jak správně natemperovat čokoládu a odlít ji do formy, jak pralinky naplnit i zavřít. A jako bonus získáte recept na luxusní mocca náplň.

Podívejte se na video.

3. Sametový efekt

Poznejte techniku luxusního sametového zdobení a zlacení. Naučíme vás péct vysoký citronový dort s medovou čokoládou a mascarpone.

Hodnota kurzu: 1970 Kč (78 eur)

21 videí, 151 minut videonávodů

Bára Cetkovská z CakeBar.cz testuje hodiny a hodiny různé cukrářské techniky a do světa je pouští, až když jsou perfektní.

Sametový povrch naučila už stovky zájemců. Přidáte se k nim i vy?

Podívejte se na video.

Online výuková platforma

Cukrářský klub nabízí jedinečné sladké online kurzy a sdružuje milovnice i milovníky pečení a zdobení cukrářských produktů. Kurzy vedeme prakticky, podrobně vysvětlujeme postupy a techniky, videa natáčíme srozumitelně a krok za krokem. Díky tomu se naši diváci zdokonalují ve své vášni, navíc v pohodlí domova a kdykoliv dostanou chuť.

Své si najde začátečník i pokročilý

Kurzy jsme sestavili velmi precizně. Postupy představujeme v reálném tempu, abyste měli dostatek času vše pochopit a vyzkoušet. Pracujeme se skutečnými a dostupnými surovinami a recepty, abyste viděli, jak se který krém nebo těsto chová. Každému postupu věnujeme jeden díl kurzu, abyste si ho mohli přehrát opakovaně a lépe ho tak natrénovat.

Naše rady, finty a vychytávky zvládne opravdu každý

Součástí kurzů jsou i šablony cukrářských vzorů a tipy, kde nakoupit správné suroviny a pomůcky, se kterými se nám pracuje nejlépe. Předáme vám všechny informace i detaily a vysvětlíme vám rozdíly v produktech i surovinách. Díky tomu si profi cukrářské techniky hladce osvojíte.

A jako bonus získáte přístup do uzavřených podpůrných Facebook skupin

Přihláškou do klubu se automaticky stáváte součástí uzavřené komunity Cukrářského klubu na sociálních sítích, kde můžete sdílet své zkušenosti, získávat další cenné rady a zároveň soutěžit o skvělé ceny.

Získáte přístup do uzavřených podpůrných FB skupin

Přihláškou se automaticky stáváte také součástí uzavřené komunity cukrářského klubu na sociálních sítích, se kterou můžete sdílet své zkušenosti a zároveň soutěžit o skvělé ceny.

Vyberte si své členství

Přístup máte hned ke všem vidím, je jedno, jaké členství si vyberete.

4. Korejské zdobení krémem základní

Seznamte se s precizní korejskou technikou výroby 8 základních květin z krému – od jabloně, sedmikrásky, přes frézii a chryzantému.

Hodnota kurzu: 1095 Kč (44 eur)

8 videí, minut videonávodů

Vanda Pálková ze Sladkého mámení vás naučí, jak si hezky doma v kuchyni poradíte s nádherným korejským zdobením. Tuto techniku si přivezla přímo z Jižní Koreje.


Korejské zdobení už umí přes 200 Čechů a Slováků. Přidáte se k nim i vy?

5. Korejské zdobení krémem pokročilý

Základy už umíte, teď je čas na větší umělecké zážitky. Naučíme vás precizní korejskou techniku výroby a aranžování 24 různých květin – od máku a narcisu po gardénii a pivoňku.

Hodnota kurzu: 3285 Kč (131eur)

24 videí, minut videonávodů

Vanda Pálková ze Sladkého mámení vám předá své zkušenosti a dovednosti z Jižní Koreje, kde úspěšně absolvovala testy a získala certifikáty IKAFCD. 

Korejské zdobení je pro opravdové cukrářské fajnšmekry. Pokud k nim patříte, neváhejte.

6. Víkendové dortíky

Lahodné dortíky, které prostě patří k víkendové pohodě. Poznejte techniku výroby úžasných dezertů. Servírujeme pistáciový dortík s malinami a čokoládový dortík s arašídy a karamelem.

Hodnota kurzu: 1970 Kč (78 eur)

14 videí, 155 minut videonávodů

Míša Landová z Víkendového pečení má na svém blogu stovky receptů, podle kterých pečou zástupy žen v Čechách i na Slovensku. Teď k nim přidala i vlastní cukrářskou knihu. 

Recepty na dva božské dortíky jsou ovšem k dostání pouze na tomto kurzu. Zvládne je každý a bez speciálních cukrářských pomůcek.

Naučte se upéct nebeské duo dortíků, o které se nebudete chtít dělit.

Podívejte se na video.

Už jste si vybrali své členství?

Přístup máte hned ke všem vidím, je jedno,

jaké členství si vyberete.

7. Malovaný piškot

Překvapte své blízké a vyrobte jim dort s malovaným piškotovým plátem podle vlastního obrázku.

Je to jediná metoda, která vám nahradí používání potahové hmoty. A přitom vůbec nemusíte umět kreslit ani malovat!

Hodnota kurzu: 1970 Kč (78 eur)

21 videí, 142 minut videonávodů

Bára Cetkovská z CakeBar.cz tráví stovky hodin testováním mnoha cukrářských technik. Techniku malovaného piškotu vypilovala k dokonalosti a natočila pro vás jediný online kurz této metody na světě.

Doporučujeme všema deseti!

Podívejte se na video.

8. Špachtlování krémem základní

Staňte se mistry zdobení dortů barevnými krémy. Naučíme vás techniku špachtlování s pomocí tréninkových šablon.

Hodota kurzu: 1 570 Kč (62 eur)

5 videí, minut videonávodů

Vanda Pálková ze Sladkého mámení prošla master class workshopem Evgenie Ermilove v Rusku, která je autorkou metody špachtlování. Vanda za tuto techniku získala také certifikát v Thajsku. A všechny zkušenosti teď předá vám.

Staňte se dalšími absolventy kurzu, fyzického se dosud zúčastnilo přes 150 zájemců.

Podívejte se na video.

9. Špachtlování krémem pokročilý

Rozviňte své dovednosti – po absolvování kurzu zvládnete výrobu složitě komponovaných frézií, růží i pivoněk, které jsou na dort přenesené horizontálně i vertikálně.

Hodnota kurzu: 1 570 Kč (62 eur)

5 videí, minut videonávodů

Zaujala vás technika špachtlování? Rozšiřte si s Vandou Pálkovou ze Sladkého mámení své dovednosti. Vanda se učila přímo od autorky této cukrářské techniky a dnes patří mezi špičky v oboru.

Staňte se i vy profíkem na luxusně zdobené dorty.

Podívejte se na video.

10. Ulra čoko tartaletka

Křupavá tartaletka s pistáciovým krémem, čokoládovou pěnou a bonusovou jedlou skleněnou dekorací. Božsky vypadá a ještě lépe chutná.

Toužíte tento malý dortík zvládnout na jedničku? V kurzu vás naučíme správný postup pečení i zdobení.

Hodnota kurzu: 1970 Kč (78 eur)

19 videí, 153 minut videonávodů

Bára Cetkovská z CakeBar.cz, zkušená cukrářka s vlastními technikami, vás přivítá ve světě malých francouzských zázraků.

Připravila jedinečnou recepturu, která z vás udělá opravdovou hvězdu.

Podívejte se na video.

Jaký typ členství si vyberete?

Přístup máte hned ke všem vidím, je jedno,

jaké členství si vyberete.

Kdo je v teamu Cukrářského klubu

Vanda Pálková - Sladké mámení

Bára Cetkovská - Cake Bar

Míša Landová - Víkendové pečené

Iva Rohačová - Timinka Sladké umění

Radka Vrzalová - Bezlepková matka

Linda Pereslény Zemánková - 59 sweets

Iveta Košíková - Torty Zeiko

Kdo bude další? Máte se na co těšit.

Kdo stojí za projektem cukrářskeho klubu

Vanda Pálková je hlavní tváří značky Sladké mámení - revoluce ve zdobení od roku 2016. Zastřešuje celý tým lidí, který vytváří pro klienty v České republice a na Slovensku kvalitní cukrářské vzdělání.

Je propagátorka zdobení krémem, autorka luxusní cukrářské sady BE FINEST na květinkové zdobení. Absolvovala řadu cukrářských školení, mimo jiné v Jižní Koreji, Thajsku, Dubaji a Rusku a je držitelkou profesních certifikací. Osobně vyškolila téměř 600 zájemců o zdobení krémem.

S týmem dalších profesionálů z České republiky a ze Slovenska natočila přes 250 výukových cukrářských videí. Kurzy již absolvovalo více než tři tisíce lidí.  

Prostřednictvím online výuky sdružuje milovnice a milovníky pečení a zdobení cukrářských produktů.

Co dělala Vanda před tím, než založila značku Sladké mámení? Podívejte se na video.

Bára Cetkovská, v České republice a na Slovensku vystupuje od roku 2018 pod značkou CakeBar.cz.

V roce 2018 si otevřela vlastní cukrářskou provozovnu.

Miluje pečení a zdobení a vždy se snaží dosáhnout takového dortu, který nejen chutná skvěle, ale vyjadřuje i kreativitu a sedí dle zadání klienta.

Tráví stovky hodin testováním mnoha technik... Dokud to není perfektní.

S Bárou se potkáte v kurzech Malovaný piškot, Sametový efekt, Ultra čoko tartaletka. 

Malá ukázka, co vše Bára vytváří

Míša Landová, v České republice a na Slovensku vystupuje od roku 2012 pod značkou Víkendové pečení.

Profesionální lektorka a bloggerka s více než 350 publikovanými recepty a obrovskou fanouškovskou základnou z Česka a Slovenska.

Na konci roku 2018 začala vést kurzy pro veřejnost. V létě 2020 vydala svou první knihu.

S Míšou se potkáte v kurzech Makronky a Víkendové dortíky.

Malá ukázka, co vše Míša vytváří

Iva Roháčová vystupuje od roku 2013 pod značkou Timinka – sladké umění. V rámci Národního týmu kuchařů a cukrářů České republiky působí jako specialistka na skulptury a jedlé sochy.

Realizovala stovky dortů a desítky odborných kurzů. Je absolventkou řady zahraničních workshopů, držitelkou nejenom profesních certifikací, ale také ocenění, například z Německa nebo Lucemburska.

S Ivkou se potkáte v kurzu Airbrush, malování a modelování.

 

Malá ukázka, co vše Iva vytváří

Radka Vrzalová, v České republice a na Slovensku vystupuje od roku 2018 pod značkou Bezlepková matka.

Přes 13 let se zabývá bezlepkovou a dalšími přidruženými dietami k onemocnění celiakie. Původním povoláním je forenzní genetička a soudní znalkyně pro potřeby Policie České republiky. V současné době pracuje na krajské hygienické stanici, na oddělení hygieny výživy.

Mohli jste ji sledovat i v médiích. Za podpory nakladatelství Grada vznikly 3 kuchařky, ve kterých najdete přes 350 receptů. Podílela se na vývoji 3 nových výrobků od Natural Jihlava.

S Radkou se potkáte v kurzu Základy bezlepkového pečení.

Malá ukázka, co vše Radka vytváří

Linda Pereslény Zemánková, v České republice a na Slovensku vystupuje od roku 2017 pod značkou 59 sweets. 

Je specialistkou na čokoládu a čokoládové pralinky. Je vítězkou mnoha domácích i zahraničních cukrářských soutěží, kde působila také jako porotkyně.

Za svou kariéru proškolila stovky zájemců, sama je absolventkou tří desítek kurzů a master class školení po celém světě.

S Lindou se potkáte v kurzu Pralinky.

Malá ukázka, co vše Linda vytváří

Iveta Košíková, v České republice a na Slovensku vystupuje od roku 2015 pod značkou Torty Zeiko. 

Na Slovensku a v České republice patří k výrazným umělcům. Její tvorba je totiž opravdu jedinečná. Za svou cukrářskou, ale i výtvarnou práci realizovanou především na textil je držitelkou řady domácích i zahraničních ocenění.

S Ivetou se potkáte v kurzu Vintage dort.

Malá ukázka, co vše Iveta vytváří

Chcete s námi také spolupracovat? Umíte cukrářskou techniku, kterou ještě neučíme? Nebo se chcete stát naším partnerem? Kontaktujte nás.

11. Vintage dort

Romantická srdíčka, krajky, perly, umělecká patina. S tímto kurzem se přenesete do pohádky, kde vám bude snový obraz vyrůstat doslova pod rukama.

Naučíte se patinovat, vytvářet vintage objekty i pracovat s jedlým papírem.

Hodnota kurzu: 1970 Kč (78 eur)

11 videí, 128 minut videonávodů

Kurzem vás provede Iveta Košíková z Torty Zeiko. Talentovaná designérka a držitelka řady ocenění tvoří originální autorské ručně malované dorty a teď je naučí i vás. 

Přesvědčte se.

Podívejte se na video.

12. Airbrush, malování a modelování

Zbraní nemusíte střílet naslepo, naopak s ní můžete kouzlit fantastické věci na luxusních dortech.

V tomto kurzu se dozvíte, jak správně používat zdobící cukrářskou pistoli, jak malovat tekutou barvou, jak přenášet výtvarný motiv na jedlou hmotu, jak vybarvovat prachovou barvou a jak modelovat figurky.

Hodnota kurzu: 1970 Kč (78 eur)

15 videí, 174 minut videonávodů

Kurzem vás provede Iva Roháčová z Timinka – sladké umění, která vytvořila už stovky dortů a vede desítky odborných kurzů. 

Podívejte se na video.

13. Základy bezlepkového pečení

Co máte nejraději? Rohlík, housku, kaiserku, veku nebo snad italskou focacciu? 

Naučíme vás je péct všechny a úplně bez pšeničné mouky! Vynikajícím domácím bezlepkovým pečivem ohromíte při snídani, svačině i rodinné oslavě.

Hodnota kurzu: 835 Kč (33 eur)

13 videí, 153 minut videonávodů


Kurzem vás provede Bezlepková matka Radka Vrzalová, která se pečením pro celiaky zabývá už 13 let a která je autorkou několika kuchařek s více než 350 recepty.

Podívejte se na video.

14. Jak vytvořit brazilský krém

Užijte si krémovou revoluci z Brazílie – vařený brazilský krém na dorty, se kterým se při zdobení pracuje jedna báseň.

Hodnota kurzu: 980 Kč (39 eur)

3 videa, minut videonávodů

Kurzem vás provede Vanda Pálková ze Sladkého mámení, která je synonymem revoluce ve zdobení. Vanda propaguje zdobení krémem a osobně vyškolila už přes 600 nadšenců. 

Budete dalším z nich?

Podívejte se na video.

15. Dortový carving

Naučte se zdobit dorty technikou vyřezávání přes barevné krémové vrsty pomocí specifických cukrářských nástrojů. Tento styl zdobení je naprosto úžasný.

Hodota kurzu: 780 Kč (31 eur)

4 videa, minut videonávodů

Kurzem vás provede Vanda Pálková ze Sladkého mámení. Dorty s tímto designem si zamilujete na první říznutí.

Podívejte se na video.

16. Sukulenty

Věděli jste, že zdobit dorty nebo cupcakes můžete i sukulenty, které vypadají úplně jako živé? Naučíme vás stříkat krémové špičky, které vám maximálně usnadní práci. Věřte, že výsledek ohromí všechny kolem vás.

Hodnota kurzu: 980 Kč (39 eur)

10 videí, minut videonávodů

Kurzem vás provede Vanda Pálková ze Sladkého mámení, přední specialistka na zdobení krémem.

Podívejte se na video.

Vyberte si typ členství

Přístup máte hned ke všem vidím, je jedno, jaké členství si vyberete.

17. Květinkové zdobení krémem

V tomto kurzu se seznámíte se sadou špiček BE FINEST, recepty na krémy, jedlými barvami i šikovnými pomůckami pro výrobu nádherných květinových ozdob na cupcakes, dorty a zákusky. Stačí jeden tah a chuť naučit se něco nového.

Hodota kurzu: 1380 Kč (54 eur)

8 videí, minut videonávodů

Kurzem vás provede Vanda Pálková ze Sladkého mámení

Podívejte se na video.

Jaké bonusy v rámci členství ještě získáte?

20% slevu na luxusní sadu BE FINEST na květinkové zdobení a slevu na produkty našich partnerů v jejich e-shopu.

Co ještě potřebujete vědět?

Jak se mám přihlásit a uhradit členství?

Jednoduše si vyberete typ členství, který je pro vás nejlepší, následně vyplníte přihlášku a uhradíte zálohovou fakturu platební kartou.

Kdy můžu začít studovat?

Bezprostředně po uhrazení klubového členství vám pošleme e-mailem přihlašovací údaje a heslo do Cukrářského klubu, které vyplníte do vstupního formuláře.

Jak dlouho a často mohu kurzy studovat?

Přihlašovat se do Cukrářského klubu můžete neomezeně po dobu platnosti vašeho klubového členství. Videa si můžete pouštět na libovolném zařízení – na počítači, tabletu i telefonu. 7 dní v týdnu, 24 hodin denně. Zkrátka kdykoliv máte čas a chuť se cukrařině věnovat.

Zvládnu kurzy i jako naprostý začátečník?

Ano. Kurzy jsou natočené do detailů a srozumitelně vysvětlené krok za krokem. Užijí si je tak začátečníci i pokročilí.

Co když mi něco nebude jasné?

K tomu slouží uzavřené facebookové skupiny, do kterých získáte automaticky přístup a kde se můžete ptát na cokoliv. Vaše dotazy rádi zodpovíme i e-mailem.

Získám po absolvování kurzu certifikát?

Ano. Jakmile kurz absolvujete, poprosíme vás, abyste doložili jeho průběh nafocením vašeho výrobního postupu, za který vás následně odměníme certifikátem.

Jsou součástí kurzů i soutěže?

Ano. Máme nachystanou celou řadu odměn, na které se už teď můžete těšit.

Přináší členství ještě nějaké další výhody?

Ano. Díky členství v Cukrářském klubu máte nárok na různé slevy od našich partnerů, které můžete využít při pořizování vybavení do kuchyně. Získáte také 20% slevu na cukrářskou sadu BE FINEST.

Co říkají na kurzy naši absolventi?

Děkujeme za vaše pozitivní ohlasy. Dávají nám chuť i energii pokračovat dál, vymýšlet nové kurzy a neustále se rozvíjet.

Těšíme se na vás v klubu

Přístup máte hned ke všem vidím, je jedno, jaké členství si vyberete.

Sladké mámení s.r.o.

Telefon
+420 725 267 202
E-mail
vanda@sladkemameni.com
Adresa
Kubova 1797/41, 621 00 Brno
IČO: 075 23 769
Nejsem plátce DPH. Registrována v OR vedeným u Krajského soudu v Brně, spisová značka: C 108600

Chcete se na něco zeptat? Napište mi nebo zavolejte. Vanda

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely vyřešení vašeho dotazu. Zásady zpracování osobních údajů